Mavrična dežela

Mavrična dežela s pestro paleto raznovrstnega dogajanja predstavlja pravi mali raj za otroke vseh generacij in seveda tudi za njihove spremljevalce.

Umetniške duše bodo uživale ob ogledu igranih lutkovnih predstav, mali ustvarjalci pa bodo svoje mesto našli na risarskih, likovnih in drugih ustvarjalnih delavnicah, manjkale ne bodo niti poslikave obrazkov ter poseben tatoo kotiček za posebno navihane. Športni navdušenci se bodo v petek razgibavali na pravljični jogi z indijskim joga mojstrom Pratheepom, dogajanje v Mavrični deželi pa bo nekajkrat dnevno popestril obisk Vodomčka. V mini kotičku bo poseben pomočnik vse tri dni izpolnjeval želje ter za najmlajše risal slovenske pravljične junake in še kakšne superheroje. Adrenalina željni pa se bodo lahko v petek in soboto preizkusili v pravem boarderskem parku.

 

THERMANIN TATOO KOTIČEK IN POSLIKAVA OBRAZKOV

petek, 15. 7. 2022, 15.00-17.00

 

POČITNIŠKE VRAGOLIJE ČEBELE POČASNELE

igrana lutkovna predstava
petek, 15. 7. 2022, ob 18.00:

Pred navihano čebelo Počasnelo je čudovito poletje. Jeseni bo prvič prestopila šolska vrata, a še prej jo čaka nekaj posebej razburljivih počitniških dni. In ker so vragolije veliko zabavnejše v družbi dobrih prijateljev, bo pomoč otrok, ki vedo in znajo skorajda vse, zato še posebej dobrodošla.
Po predstavi sledi ustvarjalna delavnica.

 

PRAVLJIČNA JOGA Z INDIJSKIM MOJSTROM PRATHEEPOM

(pravljično urico podarja Thermana d. d.)
petek, 15. 7. 2022, ob 19.30

 

THERMANIN TATOO KOTIČEK IN POSLIKAVA OBRAZKOV

sobota, 16. 7. 2022, 15.00-17.00

 

O DIMNIKARČKU, KI JE SREČO ISKAL

sobota, 16. 7. 2022, ob 18.00

Dimnikarček Nace se sprašuje kaj je to sreča, zato za pomoč prosi starega mačkona in štorkljo. A njuna odgovora mu nista v pomoč. Ko na cesti zagleda fantiča, ki joka in išče gumbek, pa je na pravi poti, da končno najde srečo.
Po predstavi sledi ustvarjalna delavnica.