Nasveti za obiskovalce

Najpomembneje nam je, da se obiskovalci v Laškem počutite prijetno in da je logističnih ali prometnih izzivov čim manj. Zato vas prosimo, da nasvete in usmeritve za prihod v Laško in bivanje v kampu pozorno preberete.

Zemljevid festivalskega dogajanja

Laško je za obiskovalce najbolj prijazno festivalsko mesto daleč naokoli, saj so odri oddaljeni drug od drugega le nekaj 100 metrov. Vse, kar se v času festivala v Laškem dogaja, je obiskovalcem na dosegu rok in nog, res blizu in dostopno. Vsa prizorišča so v mestnem jedru in njegovi neposredni bližini..

Na Pivo in cvetje se najbolj splača z vlakom!

Julija vse poti vodijo v Laško, a železna pot je tista, ki obeta največ zabave. Letos smo za obiskovalce, ki na festival prihajate z vlakom, pripravili enkratno ponudbo!

Cestne zapore

Cestne zapore v času festivala so nujne in omogočajo nemoten potek festivalskega dogajanja, zato vas prosimo za razumevanje, potrpežljivost in spoštovanje navodil. Za čim hitrejšo in enostavnejšo rešitev sledite usmeritvam redarjev in drugih pooblaščenih oseb.

Pivo in cvetje kamp Jagoče: zavetje in doživetje ob Savinji

Navdušeni obiskovalci veste, da je festival pod šotorom najbolj vznemirljivo doživetje. Kamp festival Pivo in cvetje Laško odlikuje idilična lokacija ob Savinji, le nekajminutna oddaljenost od odrskega dogajanja

Prepoved vnosa predmetov

Na festivalsko območje je prepovedan vnos vseh vrst orožja, pirotehnike, verig, stekla, hrane in pijače, plastičnih steklenic, avdio in video snemalnih naprav, teleskopskih držal (selfie stick), brezpilotnih letalnikov (dronov) in drugih elektronsko vodenih naprav, laserskih lučk in velikih dežnikov s konico. Prepovedan je vstop živali!

Turistično informacijski center Laško

V centru Laškega se nahaja informacijski center. Poleg številnih turističnih publikacij, ki so na voljo brezplačno, so naprodaj tudi različni turistični spominki, promocijski izdelki Pivovarne Laško ter dobrote in izdelki s podeželja.

Široka izbira spominkov festivala Laško Pivo in cvetje

V času prireditve vas vabimo v TIC Laško ter na stojnico v središču mesta. V ponudbi najdete majice, čokolado s pivom, nakupovalne torbe, kape, nahrbtnike, obeske, magnetke, kozarce, vrčke in še mnogo več!